Čarovné dni mládeže 2019

Koncom prázdnin sa v Starej Ľubovni konala akcia Čarovné dni, ktorá bola určená hlavne pre mládež vo veku od 13-20 rokov.
-Všetko to začalo 29.augusta kedy sa sme tu mali súťaž na kolobežkách a na skateboarde. Účastníci si mohli zahrať o skvelé ceny v 4 súťažiach pričom zúčastniť sa mohol naozaj každý. Moje veľké poďakovanie patrí Adrianovi Iľaščákovi bez ktorého by sme tieto súťaže asi nemali, ďalej Lukašovi Vnenkovi za komentovanie celej akcie, Kristiánovi Kapitančíkovi, Matúšovi Vybíralovi za ceny pre mladých a rozhodovanie o výsledkoch a Borisovi Kupcovi za točenie videa. V prvej súťaži Game Of Scoot prvé miesto obsadil Samuel Vojsovic a Best Trick Alex Komjáty. Ďalej nasledoval skateboarding v ktorom prvé miesto v Game of Skate obsadil Dávid Rindoš, druhé Tomas Chovan a v disciplíne Best Trick prvé miesto bral Tomas Chovan za kickflip zo skočky (kicker-prekážka) a druhé miesto Andrej Hnat za FS 5-0 na boxe.
-Nasledujúci deň 30.augusta sme mali súťaž vo Florbale, ktorú sme rozdelili na 2 disciplíny. Prvou z nich bola disciplína Tím proti Tímu, kde sa hrali 4 zápasy po 4 minútach. Prvé miesto obsadili Michael Krajnak a Jozef Frivaldský a za nimi na druhom mieste skončili Stanislav Stanley Hnatkovič, Michal Mézeš a Paťo Chromý. Druhú disciplínu sme nazvali Duel ,kde proti sebe hrali jednotlivci v zápasoch trvajúcich 3 minúty. Víťazom v tejto disciplíne sa stal Michael Krajnak , za ním na druhom mieste Michal Mézeš a na bronzovom tretiom mieste skončil Palko Vybíral. Veľké poďakovanie smeruje Roland Urban, Ema Kollárová, Kristián Kiko Kaleta, Palko Vybíral a Julia Šišková bez ktorých by som túto akciu asi nezvládol.
-Obrovské poďakovanie ďalej patrí Centrum voľného času Stará Ľubovňa ,ktoré nám poskytlo priestory na zrealizovanie tejto akcie.
-Tento ročník som si náramne užil a rád by som sa poďakoval všetkým ,ktorí sa zúčastnili a pozvať ich aj na budúce ročníky Čarovných dní …